naar hoofdpagina

Medezeggenschapsraad

Nieuwsberichten

MR Info.....

 

 

Jaarverslag MR & Kascontrole 
De MR heeft verantwoording af te leggen over haar financiën. Elk jaar stelt de MR een Financieel jaaroverzicht op. Het Financiële Jaaroverzicht 2016 van de MR kunt u vinden op de website van de MR.  Inmiddels heeft ook de kascontrole uitgevoerd en goedgekeurd. Ook heeft de MR een jaarverslag MR 2016 opgesteld. Ook deze kunt u vinden op de website van de MR.

Formatieplan 2017-2018
In de afgelopen vergadering van de MR op 18 april 2017 is het formatieplan 2017-2018 besproken. De MR heeft het Formatieplan voor komend schooljaar goedgekeurd.

Vacature MR
In de vorige Gideoninfo hebben wij u geïnformeerd over de vacature MR. Tot op heden hebben zich helaas nog geen kandidaten gemeld. Wellicht is de advertentie aan uw aandacht ontsnapt. Wij brengen u de advertentie graag nog onder de aandacht.  Vandaar dat u de advertentie voor de vacature nogmaals in deze Gideoninfo vindt.

Ten slotte......
Als laatste willen wij graag uw aandacht vragen voor het volgende:

Ondersteuningsplanraad Samenwerkingsverband Aan den IJssel zoekt leden !!! 

Op de website van de MR, kunt u uitgebreide informatie vinden over wat de Ondersteuningsplanraad doet, welke scholen en bij het samenwerkingsverband zijn aangesloten en wat het samenwerkingsverband doet.  Indien u interesse heeft om u kandidaat te stellen voor de ondersteuningsplanraad, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen aan opr@aandenijssel.nl 
 
leden gezocht voor de OPR 2017.pdf (221,67 KB)

Categories categoryMedezeggenschapsraad
Bekeken: 766 keer

MR-omgeving

MR-leden kunnen hier inloggen.

Inlog MR-omgeving

Medezeggenschapsraad

Geleding ouders:

Miriam Allen
Gijsbert Plaisier
Anita Sonneveld
Leonie Tentua

Geleding personeel:
4 personeelsleden  

email MR

mrgideonschool@pcponwk.nl