Skip to main content
Gideonschool

Gideonschool

Nieuwerkerk aan den IJssel

Sterk voor ieder kind

 

Update vanuit de MR

Ook de MR is in een digitale omgeving bij elkaar gekomen. In het overleg, en tevens in overleg buiten de reguliere MR vergaderingen, zijn punten besproken die in de huidige situatie spelen. Wij proberen het belang van alle ouders / verzorgers  hierbij zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Ook in deze overleggen is er uiteraard weer gesproken over communicatie en activiteiten binnen de Gideonschool.

Daarbij zijn wij uiteraard blij dat de scholen weer zijn begonnen en dat een ieder, leraren, directie en ouders / verzorgers, een hele grote en mooie bijdrage hebben geleverd aan onderwijs aan (onze) kinderen. Wij willen vanuit de MR dan ook iedereen heel hartelijk bedanken voor de geleverde prestaties gedurende afgelopen en huidige periode.

Wij kunnen ons voorstellen dat er positieve en wellicht wat minder positieve ervaringen / zaken spelen die genoemd mogen worden en die u niet direct wilt / kunt bespreken met leerkrachten of directie, maar op dit moment ook niet besproken kunnen worden met andere ouders / verzorgeres.

Mocht dit het geval zijn, kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen via mrgideonschool@pcponwk.nl. De berichten die wij (als ouders) ontvangen zullen daarbij anoniem en uiteraard altijd vertrouwelijk worden behandeld wij zullen dit vanuit de MR zo goed mogelijk met de betrokkenen bespreken.

Ter afsluiting: net als heel Nederland hopen wij dat u en uw kinderen weer in een zo normaal mogelijk ritme naar school mogen gaan.  Wij hopen in ieder geval dat leraren, directie, ouders / verzorgers en andere betrokkenen, hun uiterste best zullen doen om deze bijzondere periode op een zo goed / positief mogelijke wijze door te komen.

Nogmaals bedankt!!"

Categories categoryMedezeggenschapsraad
Bekeken: 1825 keer