Skip to main content
Gideonschool

Gideonschool

Nieuwerkerk aan den IJssel

Sterk voor ieder kind

 

Van de MR – Vacatures oudergeleding ingevuld

Naar aanleiding van de oproep tot nieuwe leden voor de MR zijn er enkele reacties binnengekomen. Hier zijn wij als MR heel erg blij mee. Na een eerste contact met de geïnteresseerden zijn er uiteindelijk twee kandidaten voor twee vacatures waardoor verkiezingen niet nodig zijn. Bij deze willen wij jullie kennis laten maken met de ouders die zich voor een rol in de MR hebben aangemeld. 

Mauring Lindenburg: "Beste ouders en leerkrachten van de Gideonschool, Tot mijn groot genoegen mag ik plaats nemen in de medezeggenschapsraad van de Gideonschool. Ik ben Mauring Lindenburg, vader van Juliëtte (groep 5) en Babette (groep 2). Beide zitten op de locatie Esse. De reden dat ik mij beschikbaar heb gesteld is dat ik vind dat school leerzaam EN leuk moet zijn. Goede samenwerking tussen ouders en leerkrachten is daarbij onmisbaar en daar wil ik mij voor inzetten! Mochten jullie vragen of suggesties hebben, schroom niet mij aan te spreken. Ik ben er altijd voor in om bij kop koffie van gedachten te wisselen! Ik woon nu 10 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel, ben actief als coach bij de plaatselijke hockeyclub. Samen met mijn vrouw Jacqueline woon ik 'om de hoek' van school. Ik loop met veel plezier rond op de golfbaan. Na 15 jaar bij de Inspectie SZW gewerkt te hebben ga ik per 1 september aan de slag als teammanager bij DCMR. Ik hoop jullie op een goede manier te vertegenwoordigen in de MR. Groet Mauring Lindenburg"

Lisanne Solleveld:  "Mijn naam is Lisanne Solleveld, ik ben 37 jaar. Met mijn man en 2 kinderen wonen wij in de wijk Esse in Nieuwerkerk. Mijn dochter Lucy zit in groep 5 en mijn zoon Fabian zit in groep 1/2D. Ik werk als leerkracht bij een stichting in Capelle aan den IJssel. Ik heb jaren als leerkracht deel uitgemaakt van de MR en dat is ook de reden waarom ik nu een keer als ouder zou willen deelnemen. Het lijkt mij leuk om het nu eens vanaf de andere kant te bekijken en hopelijk kan ik mijn ervaring meenemen in deze taak. Ik vind het leuk om mee te denken en betrokken te zijn bij de processen van een school."

Categories categoryMedezeggenschapsraad
Bekeken: 1522 keer