Skip to main content
Gideonschool

Gideonschool

Nieuwerkerk aan den IJssel

Sterk voor ieder kind

 

Techniektorens

Zoals (wellicht) bekend krijgt de MR jaarlijks (via de vrijwillige ouderbijdragen) geld binnen om te besteden aan schoolactiviteiten. Doordat deze bijdragen in 2020 en 2021 niet besteed konden worden aan de activiteiten die in de oorspronkelijke begrotingen waren opgenomen, is er een reserve opgebouwd. Echter, een reserve is niet noodzakelijk en gelden dienen (zeker in het geval van ouderbijdragen) aan de kinderen van onze school ten goede te komen.

Daarom ook is vanuit de MR besloten om dit geld te investeren in Techniektorens voor locatie Kroonkruid. Locatie Esse heeft deze techniektorens al en deze worden veelvuldig gebruikt door de leerkrachten en leerlingen van de verschillende groepen. De techniektorens bieden allerlei vernieuwende opdrachten en materiaal met betrekking tot Wetenschap & Techniek. Een mooie kans voor de leerlingen om zich hierin te ontwikkelen!

Met de komst van de techniektorens hopen we nieuwe uitdagingen te bieden voor de leerlingen en leerkrachten op deze locatie.

Categories categoryMedezeggenschapsraad
Bekeken: 845 keer